Vad jag gör

Pineberry

Pineberry logotypeJag startade Pineberry tillsammans med Stefan Mahlstein 2017. Vi är en byrå som hjälper kunder med lönsam marknadsföring på Google (SEO & SEM) och Facebook. Fram till hösten 2016 var jag VD på Pineberry, nu jobbar jag odelat med att marknadsför bolaget och branschen. Idag är Pineberry 42 anställda och vi har fler än 300 kunder som vi löpande jobbar med. Pineberry är utsedd till Gasellföretag av DI 2012 och 2013, samt Superföretag av Veckans Affärer 2015.

 

Sökmotorkonsult.se

Sökmotorkonsult.se är Sveriges största blogg inom sökmotormarknadsföring där jag sedan flera år tillbaka är en del av redaktionen och skriver regelbundet om sök. Bloggen drivs av Pineberry. Här bloggas det om nyheter, tips och råd inom sökmotoroptimering (SEO) och sökordsannonsering (SEM). Vi erbjuder även  flera olika populära och kostnadsfria verktyg för dig som vill optimera din sajt för sökmotorerna.

 

Sökpodden

SökpoddenSökpodden är en podcast om SEO, SEM, Google och Facebook. Första avsnittet kom ut i mars 2015 och det har släppts ett avsnitt per månad sedan dess. Det är jag och två  kollegor (olika varje gång) från Pineberry som är med och pratar.

Målgruppen för Sökpodden är de som är lika nördigt intresserade av sök som vi. Det är drygt 2 000 som lyssnar på Sökpodden varje månad. Du kan lyssna på Sökpodden via Sökmotorkonsult.se, Itunes eller din favorit Poddapp.

 

Guldläge på nätet

Guldläge på nätetGuldläge på nätet är en bok om sökmotoroptimering som jag skrivit tillsammans  med Magnus Bråth. Vårt mål med boken är att göra det lite enklare för dig som vill lära dig sökmotoroptimering. Det tar en kväll att läsa boken och efter det kan du börja göra framgångsrik sökmotoroptimering.

Guldläge på nätet släpptes i bokhandeln den 7:e januari 2014 och kom i en ny upplaga 2015. Totalt har boken sålt närmare 4 000 ex och du kan köpa den här eller överallt där böcker säljs. Jag är stolt och glad över att boken fått väldigt bra recensioner och att läsarna ger den toppbetyget 4,6 av 5. Boken är utgiven av förlaget Kalla Kulors imprint Bullet Point Publishing.

 

Bygg en pengamaskin

Bygg en pengamaskin

Mitt senaste projekt är AdWords-boken Bygg en pengamaskin – Google AdWords för alla som jag skrivit tillsammans med Michael Berman. Vårt mål med boken är att förklara AdWords på ett lättförståeligt och enkelt sätt så att du som annonsör kan göra din annonsering på AdWords mer lönsam. Du kan köpa boken här

 

Föreläsningar

En stor del av min tid innebär att föreläsa om SEO, SEM och/eller annonsering på Facebook. Detta kan vara på konferenser som Webbdagarna, på någon skola, hos företag, våra egna lunchseminarier eller Pineberry Academy. Att föreläsa och dela med mig av kunskap är bland det mest givande och roliga jag har förmånen att få göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *