Nu finns Guldläge på nätet att köpa

Posted on Posted in Sökmotoroptimering

Topplista CDON Dator IT

 

 

 

 

 

 

Som jag tidigare bloggat om har jag skrivet en bok om sökmotoroptimering tillsammans med Magnus Bråth. Boken heter Guldläge på nätet och ges ut av förlaget Kalla Kulor. Idag den 7:e januari är bokens officiella lanseringsdag men Guldläge på nätet har gått att köpa sedan någon dag tillbaka. Detta märkte vi när vi minst sagt förvånade såg att boken toppade CDONs lista över mest sålda böcker inom Data och IT. Väldigt kul med en sådan bra start – innan vi egentligen börjat.

Det är en väldigt skön känsla att boken nu är klar, jag har fått hålla den i handen och att den nu finns till försäljning. Nu hoppas jag att den säljer bra så att vi lyckas med vårt syfte att öka kunskapen om sökmotoroptimering i Sverige. Jag har tidigare idag publicerat en artikel på Sökmotorkonsult där jag skriver mer om Guldläge på nätet. Där berättar jag bland annat mer om bokens upplägg samt vem vi skrivet den för.

Boken går att köpa på de flesta ställen där böcker säljs. Till exempel på de tre stora nätbokhandlarna; Bokus, Adlibris och CDON. Den går även att köpa hos fysiska bokhandlare. Jag fick bland annat precis reda på att Pocketshop vill ta in den till vissa av sina butiker. Jag blir väldigt glad om du väljer att köpa (och läsa) boken.

One thought on “Nu finns Guldläge på nätet att köpa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *