Vill du lära dig SEO av mig?

Posted on Posted in Sökmotoroptimering

Michael-Wahlgren-AcademyUnder förra året startade vi på Pineberry något som vi kallar för Pineberry Academy där vi håller utbildningar inom sökmotormarknadsföring. Detta har varit en succé och väldigt populärt bland deltagarna vilket jag såklart tycker är väldigt roligt. Nästan ännu roligare är det för mig att hålla själva utbildningarna. Att få betalt för att prata och utbilda om ett av ens stora intressen är minst sagt en ynnest.

Jag kommer ihåg när jag skulle hålla föredrag i skolan och det var inte speciellt kul. Delvis såklart för att jag inte var van och var nervös. Men minst lika mycket för att jag då pratade om ämnen som jag inte var intresserade av. Det ger en väldigt trygghet och lustkänsla att utbilda i ett ämne som jag både behärskar och är intresserad av.

På utbildningarna inom Pineberry Academy brukar vi vara runt 20 deltagare. Detta är ett lagom antal tycker jag då det blir relativt intimt vilket gör att det ställs mycket frågor. Just frågorna från deltagarna tycker jag är det absolut roligaste under utbildningarna. Det är ofta väldigt kloka och intressanta frågor som det inte går att förbereda sig på och sätter ens kunskap på prov.

Vi undersöker alltid efteråt vad deltagarna tyckte om utbildningen. Det är nervöst att se svaren men samtidigt en enorm tillfredsställes när deltagarna ger goda omdömen och framförallt när de säger att de lärt sig mycket. Jag kan bara rekommendera dig att hålla utbildningar inom det du brinner för och kan. Det är givande på så många plan.

Vill du lära dig SEO av mig så kan du läsa mer om Pineberry Academy här. Nästa utbildning är nästa vecka (torsdag 5:e februari) och det finns någon enstaka plats kvar om du är intresserad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *