Cellip och billig telefonpassning

Posted on Posted in Företagande

Sedan en tid tillbaka upplever jag ett behov i vårt företag, Pineberry, att ha någon som alltid kan svara i telefon. I alla fall under kontorstid. Vi växer sakta men säkert men vi är långt ifrån så stora att vi har råd med en egen receptsionist som alltid kan svara i telefon.

De kunder eller kontakter som bemödar sig att ringa till en vill man gärna inte skicka till en telefonsvarare de gånger man inte kan svara. Det händer ändå då och då att alla hos oss sitter upptagna i möte eller är på lunch. Det känns framförallt viktigt för nya kunder som hör av sig till oss första gången. Om vi missar första samtalet eller skickar det till en telefonsvarare är jag övertygad om att vår chans att vi få kunden minskar kraftigt. Det säger ju säg själv.

Jag har frågat runt bland vänner och bekanta om olika telefonpassningstjänster. Många verkar ganska dyra och/eller gammalmodiga, men förra veckan ramlade jag av en slump över ett bolag som heter Cellip och som erbjuder en telefonpassningstjänst för 395 kr/månad. I priset ingår om jag förstår det rätt cirka 40 samtal per månad vilket jag uppskattar räcker för vårt månadsbehov. Detta känns för mig klart prisvärt. Vad tycker ni? Om där är någon som använt sig av Cellip eller har någon annan liknande tjänst som ni vill rekommendera så mottages detta tacksamt. Kommentera neda eller skicka ett mail till mig.

2 thoughts on “Cellip och billig telefonpassning

  1. ja, vi anvander cellip telefonpassning av ungefar samma skal och det funkar bra (over lunchen som det blir som mest i alla fall).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *