Nytt verktyg för sökmotoroptimering

Posted on Posted in Sökmotorer, Sökmotoroptimering

Jag vill passa på att göra lite reklam för ett gratis SEO-verktyg som vi byggt och lanserade på en av våra sajter – Sökmotorkonsult – för en vecka sedan. Lite bakgrund om sökmotoroptimering.

För att lyckas med sökmotoroptimering krävs huvudsakligen två saker.

1. En välbyggd webbsajt från ett sökmotorperspektiv

2. Starka och relevanta inlänkar från andra webbsajter

Med vårt verktyg kan du enkelt och snabbt kontrollera hur väl din webbsajt presterar vad gäller punkt 1 ovan. Du anger vilket sökord du vill synas på och så kollar vi igenom din sajt efter brister och ger dig konkreta tips vad du kan förbättra på din webbsajt. Du kan så klart också kolla in dina konkurrenter .

Själv tycker jag vårt verktyg blev väldigt bra och vad jag kan se från de kommenterar vi fått hittills är det fler än jag som gillar verktyget (drygt 1 000 har testat det efter en vecka).

SEO-verktyget ligger högts upp på förstasidan på Sokmotorkonsult.se eller så kan du använda denna direktlänk till SEO-verktyget. Om du testar så kommentera gärna vad du tycker. All feedback mottages  tacksamt.

Höll på glöma att skriva hur många poäng min sajt fick. Jag analyserade hur välbyggd denna sajt är för mitt namn, Michael Wahlgren. Jag fick 88 poäng av 100, inte så illa tycker jag själv. Det största avdraget fick jag för att sajten innehåller för lite sidor, så jag får väl vara lite mer flitig med skrivande.

Liknande inlägg:

One thought on “Nytt verktyg för sökmotoroptimering

  1. Hej! Vi håller på att lansera mattlandets webshop, detta verktyg kommer att bli ett mycket bra instrument i våran utveckling! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *