100 kommentarer på senaste inlägget

Posted on Posted in Bloggande, Internet

Normalt brukar jag i bästa fall få ett par kommentarer på de inlägg jag skriver på denna blogg. Men mitt senaste inlägg är raka motsatsen och har slagit alla rekord. Inlägget har fått 100 kommentarer sedan jag publicerade det för 3 dagar sedan.

Inlägget handlade om bluffakturor från Svenska Hälsoinstitutet och just bluffakturor har jag skrivit om tidigare och även då har det blivit många kommentarer även om inte lika många som nu senast.

Om jag ska jag vara helt ärlig skulle jag nog hellre få 100 kommentarer på något av mina andra inlägg men det är tydligt att om man skriver om något som berör (i detta fall upprör) så har man goda möjligheter att få trafik och interaktivitet genom till exempel kommentar.

Tack för alla kommentarer.

3 thoughts on “100 kommentarer på senaste inlägget

 1. Hej
  fick just fakturan från Sv hälsoinstitutet, känns skönt att man ej är ensam om att fått den.
  Den åker i papperskorgen omedelbart!

 2. hej
  fick just fakturan från sv hälsa institutet ,leveranstid 30dagar
  och jag ska betala inom 12dagar men tack michael att du medelade

 3. Hej. Vill med detta inlägg STARKT dementera ovanstående kring vem som är bakomvarande gällande dessa bluffakturor. Min far, Martin Soovik, är inte någon brottsling. Han och Jan Axmyr (numera avliden) skulle sälja sitt bolag, och blev lurade, då spekulanten helt sonika stal bolaget, något som är ganska vanligt dessvärre. Känns så oerhört tråkigt, när min pappa är en rättvisans man, som sätter heder i att bära upp sitt familjenamn utan klander. TV4 gjorde reportage om detta bedrägeri, och jag hoppas verkligen att INGEN förknippar vårt namn med bedrägare. Jag googlade av en ren händelse min pappas namn idag den 2013-04-22 och blev bestört!! Han är inte nån flink användare av nätet, utan klarar vanlig hobbysurf; blocket. hemnet.
  Tack för ordet.
  Helen Soovik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *