Gynna dina kunder

Posted on Posted in Företagande

Har du företag som kunder är ett av de bästa och enklaste sätten att skapa en bra kundrelation är att gynna deras affär genom att själv bli kund hos dem och/eller rekommendera dem till andra. Många företag spenderar dyra pengar på olika lojalitetsprogram, och det kan säkert vara lönsamt i vissa fall. Men något som garanterat är lönsamt och kundvårdande är att själv bli kund till dina kunder. Dina kunder uppskattar garanterat avsevärt mer om du blir kund till dem jämfört med om de får en chokladask till jul. Och det kostar inte dig något.

De flesta företag har ett antal små som stora leverantörer. När du väljer vilken leverantör du som företag ska använda så leta först bland dina existerande kunder. Att bli kund till sina egna kunder är enkel och effektiv kundvård. Dessutom innebär det att du får en bra leverantör på köpet då du förhoppningsvis redan har en bra relation med företaget.

På Pineberry har vi ett hundratal företagskunder som erbjuder väldigt olika produkter och tjänster. Detta är något vi är väldigt glada och stolta över och när vi behöver köpa profilprodukter, toners, julklappar, möbler, flygbiljetter etc så vänder vi oss självklart i första hand till våra kunder.

Många av våra kunder erbjuder såklart produkter som vi som företag inte har behov av eller erbjuder enbart produkter som riktar sig till privatpersoner. I dessa fall gynnar vi kunderna istället genom att rekommendera dem så ofta vi kan.

Att gynna dina kunder gynnar dig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *