Höstlöften

Posted on Posted in Ekonomi, Företagande

Nyårslöften är något man ofta pratar om och ger. Jag läste nyligen om någon som alltid även ger höstlöften och idéen tilltalade mig. Nyårslöften innebär ju en start på ett nytt år, men efter en lång och skön sommarsemester känns den annalkande hösten minst lika mycket som en nystart som ett nytt år.

Det är lätt att hamna i de klassiska löftena om bättre motion och gå ner i vikt. Så även för min del. Efter en väldigt träningsfylld sommar med många löpturer är mitt mål i höst att så gott det går hålla löpandet och konditionen vid liv även när det börjar bli mörkt och kallt. Självklart finns det även lite löften kring att äta bättre och som ett första steg blir det nog att testa GI Metoden för första gången. Har inte så mycket erfarenhet av denna typ av bantning så det ska bli lite spännande och se vad det ger och om man klarar av det.

När det gäller vårt företag har jag även satt upp ett par höstlöften som jag hoppas lyckas med. Ett är att hitta en duktigt Key Account Manager som gärna har erfarenhet av att jobba med SEO. Ett annat mål är att färdigställa vårt interna administrationsverktyg som ser ut att kunna effektivesera vårt arbete väldigt mycket.

Det ska bli en spännande höst!

Liknande inlägg:

2 thoughts on “Höstlöften

  1. Hej Björn

    Hoppas allt är bra med dig! Ursäkta att det tog sådan tid att godkänna in kommentar. Den och några andra kommentarer hade av någon outgrundligt anledning fastnat i ”spamfiltret”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *