Leksaker på nätet är bra

Posted on Posted in Företagande

Vill passa på att ge lite uppmärksamhet till sajten Dodde.se som öppnat sina portar idag.  Sajten är en webshop för leksaker. Helt briljant idé tycker jag. De jular jag svurit mig genom trängseln på BR-Leksaker i Sergelgallerian i Stockholm är otaliga. Extremt mycket människor som, precis som jag, ska köpa leksaker till syskon, barn, kusiner etc på samma gång. Det känns helt fel att lägga 2 timmar på att köpa lite Lego och spel som egentligen borde ta några minuter.

Jag vet ej varför jag inte tagit mig för att försöka köpa leksaker på nätet tidigare. Böcker, CD, elektronik m m har varit en självklarhet för mig att handla online i många år,  men inte just leksaker. Det kan bero på att det finns väldigt få som säljer leksaker ju på nätet och ingen superkänd som CDON eller så.

Jag har just idag dock lovat mig att till julen 2009 ska jag köpa alla leksaksjulklappar online. Slippa alla stress och trängsel. Ser redan fram emot det. Jag önskar Dodde.se all lycka med sin nya shop och lovar att göra ett återbesök senast till jul.

Liknande inlägg:

2 thoughts on “Leksaker på nätet är bra

  1. Hej, Ska du shoppa leksaker och lägga under granen så kan jag tipsa om en annan bra sida http://www.babybay.se de har bara bra leksaker, man slipper klicka sig fram bland krafs som vapen och annat skräp… Dessutom är de billiga både på leksaker och frakt vilket annars ställer till det nätr man handlar på webben.

    Får väl önska en god jul trots att det är ett tag kvar…

    /Morgan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *