WoW Gold istället för kronor

Posted on Posted in Affiliate, Ekonomi, Företagande

I dessa tider när det talas som att byta ut den svaga svenska kronan mot Euro kanske man ska se över alternativen. Ett självklart alternativ till Euro är såklart amerikanska dollar. Ett inte lika självklart val är WoW Gold. Självklart skämtar jag, men jag har senaste tiden blivit lite fascinerad av alla dessa olika låtsas valutor som finns där ute.

För er (precis som jag) som egentligen inte vet så mycket om WoW Gold så är det valutan som används i det ofantligt populära online-spelet World of Warcraft.  Senast jag läste fanns det 11 miljoner spelare världen över. Själv har jag aldrig spelat. Spelet som utspelar sig i en låtsasvärld har såklart en låtsasvaluta som heter WoW Gold.

Med dessa pengar kan man köpa olika saker till sin karaktär i spelet. Normalt spelar man till sig mer WoW Gold under spelets gång men som i vilken marknadsekonomi som helst har det skapats en andrahandsmarknad för detta guld då det tydligen är ganska tidskrävande att spela till sig. Människor är otåliga och orkar inte vänta även i en låtsasvärld.

Anledningen att jag kommit i konkakt med denna nya valuta är att vi lite på skoj byggt sajten wowgold.se (är halvfärdig). Sajten är en svenska informationssajt kring just WoW Gold. Sjävlklart har vi lagt ut lite affiliatelänkar till de olika sajter där man kan köpa WoW Gold runt om i världen och det har börjat trilla in små summor pengar till oss.

Det är ganska lustigt att det går att tjäna riktiga pengar på att göra reklam för en låtsasvaluta som människor över hela världen är bered att köpa för rikiga pengar. Vilken underbar värld vi lever i!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *