Vill du bli bäst i Sverige på sökmotoroptimering?

Posted on Posted in Företagande, Rekrytering, Sökmotoroptimering

Det är dags att göra ”halvårsbokslut”. Till min stora glädje kan jag konstatera att mitt företag Pineberry fortsätter att visa upp stark tillväxt. Under första halvåret i år (2011)  kommer vi omsätta drygt 33 % mer än första halvåret 2010.

Vår tillväxt i både omsättning och antal kunder gör att vi behöver rekrytera fler trevliga kollegor till Pineberry. Just att rekrytera är nog vad jag tycker är mest roligt och tillfredsställande med att driva företag.

Just nu söker vi ännu en sökmotorkonsult. På Pineberry jobbar idag  (i alla fall som jag ser det) Sveriges bästa sökmotorkonsulter. Hos oss erbjuds du förutom en trevlig arbetsmiljö möjligheten att bli väldigt duktig på sökmotoroptimering. Kanske till och med bäst i Sverige.

 

Liknande inlägg:

5 thoughts on “Vill du bli bäst i Sverige på sökmotoroptimering?

  1. Skulle inte vara helt fel att få jobba hos er som sökmotorkonsult. Dock har jag inte ens hållit på med sökmotoroptimering i mer än några få månader. Så får nöja mig med att lära mig av er och komma tillbaka om några år när jag fått mer kunskap i ämnet. Men i alla fall, keep up the good work!

  2. Hej, Grattis till Pineberry. Testar mina sidor hos Pineberry med jämna mellanrum. En gång blev jag till och med ”Guru” efter att ha följt era råd. Jag får träna lite till innan jag söker jobb! Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *