Bloggen som SEO-verktyg

Posted on Posted in Bloggande, Sökmotoroptimering

Christian Rudolf har bett svenska SEO-experter att i hans blogg Disruptive.nu uttala sig som varför och hur bloggen kan fungera som ett verktyg för en lyckosam sökmotoroptimering. Jag är en av de som Christian Rudolf frågade om mina åsikter i ämnet vilket såklart var kul.

Jag skriver denna post dels för att marknadsföra Christians läsvärda inlägg. Men även för att vissa min poäng som jag tar upp i hans inlägg nämligen att om man jobbar länge och hårt med sin blogg, vilket man minst sagt kan säga att Christian har gjort med Disruptive.nu, så har man goda möjligheter att skapa en länkmagnet.

Så läs gärna Christians inlägg om Bloggen som SEO-verktyg.

Liknande inlägg:

2 thoughts on “Bloggen som SEO-verktyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *