Flagfox är mitt fredagstips

Posted on Posted in Fredagstips, Internet

Visst är det skönt med fredagar. Idag tänkte jag förgylla dagen ännu mer med ett lite fredagstips. Det finns många väldigt  bra tillägg till Firefox och igår blev jag tipsad om ett som jag vill dela med mig.

Nämligen Flagfox. Detta tillägg är kanske inget för en normal användare av Firefox utan mer för en lite nördig användare som jag, som gärna på ett enkelt sätt vill veta i vilket land en sajt befinner sig i (var servern står).

Det jag speciellt gillade med Flagfox var att det integrerade sig på ett väldigt smidigt sätt i Firefox. Många andra tillägg tycker jag tar väldigt mycket onödig plats medan Flagfox enbart visar sig som en liten flagga längst ut i URL-fältet.

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *