Nytt Pineberry på marknaden

Posted on Posted in Företagande

För er som följer denna blogg så är namnet på företaget som jag startat och jobbar i bekant: Pineberry. När vi valde namnet fanns det tvetydiga förklaringar till vad en Pineberry är. Vi har själva hittills satsat på teorin om att en Pineberry ska vara ett försvunnit ädelgransbär. Denna historia har vi även delat med oss på Pineberry.info.

Nu har dock vårt ädelgransbär fått konkurrens. I England har man lanserat en korsning mellan ananas (Pineapple) och jordgubbe (Strawberry) och givit detta nya bär det logiska namnet Pineberry.

Bäret ser ut som en vit jordgubbe och sägs vara upptäckta och räddade från utrotning i Sydamerika av några holländare. Denna typ av Pineberry sägs ha texturen som en jordgubbe men smaka mer som annans. Jag blir väldigt nyfiken på att testa (undra om man kan skicka efter). De säljs i England till det facila priset av £ 3,99 för en förpackning. Läs mer om det nya bäret Pineberry i Daily Mail.

Ps. Undra om det är en slump att vi i dagarna har fått förfrågningar från just England om att köpa Pineberry Jam. Troligtvis inte, eller hur? Ds

Liknande inlägg:

4 thoughts on “Nytt Pineberry på marknaden

  1. I år är detta trädgårdsnyheten nr 1 vad gäller växter. Finns nu att köpa på odla.nu eller hortogreen, och säkerligen på andra välsorterade plantskolor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *