WordPress för Android

Posted on Posted in Bloggande, Internet

För ett tag sedan köpte jag en Android-telefon (en Google Nexus One). Jag har såklart testat diverse appar och nu är det dags för WordPress för Android. Läser du detta inlägg betyder det att jag lyckats publicera min första inlägg via mobilen 🙂

En utmaning med bloggande är att hitta tid till det. Jag upplever även att jag ganska ofta får uppslag på ämnen när jag inte sitter framför datorn.

Att blogga via mobilen kan kanske hjälpa till med detta. Jag kanske framöver kommer utnyttja tiden på tunnelbanan till att blogga.

Det tar såklart längre tid att skriva på mobilen, i alla fall för mig. Dessutom upplever jag att jag har sämre överblick om vad jag skriver. Är detta inlägg mer osammanhängande än vanligt så vet ni varför…

Jag borde avsluta med en länk till appen, men att länka får jag lära mig till nästa mobilinlägg. Vill någon testa appen så sök på WordPress i Android Market.

Liknande inlägg:

2 thoughts on “WordPress för Android

  1. Satt och läste och tänkte var hittar jag det då, han får väl för fan länka. På sista raden kom jag fram till att det blir nog ingen länk den här gången 😉 får leta reda på det själv. Tack för tipset!

  2. Detta med att blogga från mobilen lockar verkligen mig. Kan bli argumentet som till slut får mig att skaffa en smartphone. Kommer det innebära fler och tätare blogginlägg här framöver?

    mvh / Håkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *